Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...


in de periode:

  t/m  

Carrière Uitzendbureau neemt Holland Contracting over

Geplaatst: 15/10/2020 


Carrière Uitzendbureau heeft per 2 oktober uitzendorganisatie Holland Contracting uit De Lier overgenomen en groeit daarmee naar een uitzendorganisatie met een omzet van meer dan 120 miljoen. Holland Contracting is gespecialiseerd in het plaatsen van arbeidsmigranten uit Midden- en Oost-Europa en richt zich op bedrijven in de Nederlandse tuinbouwindustrie. De hoofdvestiging is in De Lier en het bedrijf heeft verder vestigingen in Polen en Roemenië.

Carrière is met ruim 35 franchise en non-franchise vestigingen in Nederland specialist in het leveren van uitzendkrachten, zowel in Nederland wonend, alsook uit Oost Europa. De focus ligt hierbij op uitvoerende functies in transport, logistiek, voeding, productie en techniek. Diensten die aansluiten bij het specialisme van Holland Contracting.

Carrière is een deelneming van Staffing Associates Group, dat landelijke opereert onder de merken Carrière en HappyNurse. Het is de intentie dat Holland Contracting geleidelijk integreert in Carrière Uitzendbureau. De totale gezamenlijke pro forma omzet inclusief Holland Contracting bedroeg in 2019 bijna 170 miljoen.

bron: Carrière Uitzendbureau, 09/10/2020