Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...


in de periode:

  t/m  

Online kennis over bodem en bemesting in bollenteelt

Geplaatst: 19/05/2020 


De business unit Glastuinbouw en Bloembollen van Wageningen University & Research werkt met onderwijspartijen aan een digitale lesmodule over bodem en bemesting in de bollenteelt. Daarnaast wordt de Kennisbank op de website van de Bollenacademie gevuld met actuele informatie over bodem en bemesting, en komen er digitale tools voor bollentelers.

De Bollenacademie heeft van 2016 tot 2019 een serie boeken en cursussen voor medewerkers van bollentelers ontwikkeld. Deze zijn te vinden via www.bollenacademie.nl. De komende jaren zal ook specifieke kennis over bodem en bemesting worden vastgelegd, zodat telers, hun medewerkers en studenten die eenvoudig kunnen vinden en raadplegen.

Wageningen University & Research en het onderwijs werken samen aan het uitbreiden van de Kennisbank van de Bollenacademie met kennis over bodem en bemesting. Bovendien komen er digitale tools voor bollentelers. Ook komt er een digitale lesmodule over bodem en bemesting. Daarnaast onderzoeken de partijen hoe deze kennis op een goede interactieve manier over het voetlicht kan worden gebracht.

bron: Wageningen University & Research, 19/05/2020

Makkelijk op de hoogte blijven

Onze gratis nieuwsbrief verschijnt op woensdag- en vrijdagmiddag. Je ziet dan de laatste nieuwsartikelen, vacatures en evenementen.

Aanmelden voor nieuwsbrief