Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...


in de periode:

  t/m  

Kopers plaatsen binnen pilot de eerste digitale orders via Floriday

Geplaatst: 19/05/2020 


Begin mei is FloraHolland gestart met de pilot ‘direct inkopen via Floriday’. In deze pilot bestellen 6 kopers digitaal via Floriday op het aanbod dat 8 kwekers in Floriday online hebben staan. Inmiddels zijn de eerste digitale orders geplaatst.

Kopers die geen of maar gedeeltelijk gebruik maken van een eigen softwarepakket voor het bestellen van bloemen en planten, kunnen straks in Floriday directe orders aanmaken en plaatsen. Zo kunnen zij digitaal een bestelling plaatsen op het aanbod dat kwekers in Floriday hebben staan.

Floriday biedt kopers de mogelijkheid om kwekers te 'volgen'. Zo heeft een koper direct zicht op het aanbod dat ze graag willen zien. Wanneer de kweker het volgverzoek van de koper ontvangt, plaatst de kweker de koper in een 'klantspecifieke prijsgroep'. Hierdoor ziet de koper de prijs die voor hem van toepassing is. Daarna kan een koper een directe order aanmaken en de bestelling digitaal plaatsen bij de kweker.

bron: FloraHolland, 19/05/2020

Makkelijk op de hoogte blijven

Onze gratis nieuwsbrief verschijnt op woensdag- en vrijdagmiddag. Je ziet dan de laatste nieuwsartikelen, vacatures en evenementen.

Aanmelden voor nieuwsbrief