Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Nieuwsfilter

Zoek nieuws op de trefwoorden...


in de periode:

  t/m  

FloriWorld gaat online open op 21 mei

Geplaatst: 12/05/2020 


FloriWorld, de nieuwste bloemen- en plantenattractie van Nederland, gaat op Hemelvaartsdag, donderdag 21 mei open. Eerst online en zodra het kan, openen de deuren zich voor iedereen die houdt van bloemenpracht en plantenweelde. De online opening zal de vorm hebben van een broadcast show vanaf 14.00 uur tot 20.00 uur en is bedoeld om zoveel mogelijk mensen wereldwijd in contact te brengen met FloriWorld.

Tijdens de interactieve broadcast openingsshow krijgt de kijker een wervelende preview van wat er straks in FloriWorld te beleven is. Elk half uur staat een andere regio of doelgroep centraal. Speciale gasten en diverse bekende Nederlanders nemen je mee in de betoverende wereld van bloemen en planten.

De online opening is ook het startschot van de virtuele tour van FloriWorld, een 360° rondgang met doorklikbare buttons door FloriWorld. Onder deze buttons is meer informatie te vinden en zijn filmpjes te bekijken. Ook kunnen de kijkers allerlei leuke extra’s selecteren, waarmee ze FloriFriends worden en een exclusief kijkje in FloriWorld krijgen.

De virtuele tour is vanaf 21 mei 14:00 beschikbaar. Op de website www.floriworld.nl en social media kanalen als Facebook en Instagram zal snel meer informatie over alle online activiteiten beschikbaar zijn. Daar kunnen bezoekers onder andere lezen hoe ze deel kunnen nemen aan de online opening en waar de virtuele tour te vinden is.

bron: FloriWorld, 06/05/2020

Makkelijk op de hoogte blijven

Onze gratis nieuwsbrief verschijnt op woensdag- en vrijdagmiddag. Je ziet dan de laatste nieuwsartikelen, vacatures en evenementen.

Aanmelden voor nieuwsbrief