Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Wij maken werk van nieuws en vacatures

Veelgestelde vragen

Algemeen

 • Waar kan ik jullie dossiers vinden?

  We hebben bewust gekozen om ons te focussen op de twee belangrijkste onderdelen van AgriHolland: nieuws en vacatures.

  Dossiers aanleggen en onderhouden kost tijd en geld. Als je dagelijks nieuws maakt voor land- en tuinbouw, groene ruimte en food, dan heb je veel kennis in huis. Daarom stellen wij dossiers tegen betaling ter beschikking of zoeken wij de antwoorden bij jouw specifieke vragen. Op zoek naar informatie? Neem contact op met de redactie.

 • Hoe werken de Favorieten?

  Je kunt voor jou belangrijke nieuwsberichten, vacatures en/of evenement als favoriet opslaan. Als je op de favorietenknop bovenaan iedere pagina klikt kom je op een overzichtspagina met jouw favorieten. Wanneer je cookies van deze website na afloop van de sessie niet verwijderd blijven je favorieten bewaard zodat je er een volgende keer weer gebruik van kunt maken.

 • Hoe meld ik mij af van de nieuwsbrief?

  Je kunt je afmelden van de nieuwsbrievan die wij op woensdag en vrijdag versturen door naar de Nieuwsbriefpagina te gaan en je met het juiste e-mailadres af te melden. Ga rechtstreeks naar de Nieuwsbriefpagina .

 • Ondersteuning Internet Explorer gestopt

  Bij de ontwikkeling van het nieuwe ontwerp van deze website in 2020 heeft AgriHolland B.V. besloten Internet Explorer niet langer te ondersteunen omdat het nieuwe webstandaarden niet meer ondersteunt. De ontwikkeling van Internet Explorer 11 is door Microsoft zelf al jaren geleden gestopt. De nieuwe browser van Microsoft is Edge. Edge wordt door Microsoft aanbevolen boven Internet Explorer. Edge is de standaard browser van Windows 10 maar kan ook op Windows 8 en zelfs nog op het inmiddels beëindigde Windows 7 geïnstalleerd worden. Download Edge via https://www.microsoft.com/nl-nl/edge. Andere moderne browsers zoals Chrome en Firefox worden natuurlijk ook ondersteund.

Nieuws