Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Ontwerp uw dag

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

Intensieve Veehouderijbeurs

18/01/2022 - 20/01/2022  | Arnhem


Januari 2022 ; een nieuw moment, een nieuw jaar, nieuwe mogelijkheden. De Intensieve Veehouderijbeurs in Papendal, een vernieuwend en innovatief evenement op het gebied van, Varkens, Kippen , Kalveren en Geiten. Een locatie centraal gelegen en goed te bereiken voor alle bezoekers en sectoren.

Gezien de veranderingen in de hedendaagse markt vraagt dat ook naar nieuwe impulsen op beurzen gebied. Wil je de agrarische ondernemers blijven ontmoeten dan zal dat ook vragen om vernieuwing. Centraal in Nederland en de gehele sector bij elkaar, zal kosten besparend zijn voor de standhouder en de moeite waard voor de bezoeker om in de auto te stappen. 

Veelzijdigheid vinden bezoekers belangrijk om in de breedte alles te zien. Hier hebben we goed naar geluisterd en invulling aan gegeven aldus Johan Wolters van CNO-Expo BV. Bedrijven zijn in deze sectoren groot in omvang en de ondernemer is geen boer meer zoals vroeger maar een manager. Op deze manier is de standhouder goedkoper uit en is de beurs  innovatiever door in de breedte te presenteren.

De Vakbeurs voor alle intensieve sectoren wordt opgebouwd in luxe paviljoens met direct ernaast volop parkeer mogelijkheden. De beurs krijgt naar verloop van tijd een tweejaarlijks karakter . Dit laatste is in overleg met enkele grote partijen tot stand gekomen. 

Voor de Intensieve sector zijn we een nieuwe naam aan het voorbereiden, we horen ook graag uw mening. Deze naam zal in de volksmond prettiger en diervriendelijk moeten klinken. 

www.intensieveveehouderijbeurs.nl 

Locatie: Papendal

Organisatie: CNO-Expo BV