Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Ontwerp uw dag

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

Fleuroselect Winnaars Livestream

29/06/2021 15:30 u  | Online


Welke plant volgt Dahlia Sincerity van Syngenta Flowers op als nieuwe FleuroStar winnaar? Wordt het Begonia I'CONIA Aroma Peach (Dümmen Orange), Pelargonium Estelle Appleblossom (Florensis), Petunia Fun House Potpourri (Syngenta Flowers) of Verbena Mr. LavaLava (Selecta one)? Elk van deze prachtige inzendingen streeft ernaar om de volgende winnaar met de wow factor op het verkooppunt te worden.

De nieuwe FleuroStar winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Fleuroselect Winnaars Livestream op 29 Juni om 15u30. Gezien Fleuroselect voor het tweede jaar op rij de Gold Medals niet op de gebruikelijke wijze kon overhandigen, combineert de organisatie alle awards in één Fleuroselect Winnaars Livestream. Gedurende het eerste deel van het event worden de medailles officieel overhandigd aan de Gold Medal winnaars voor 2021 en 2022. Vervolgens worden de FleuroStar kandidaten voorgesteld en de nieuwe FleuroStar winnaar bekendgemaakt.

Het event vindt plaats in een hybride format met twee vertegenwoordigers per deelnemend bedrijf die de prijsuitreiking bij Floralis in Lisse ter plaatse bijwonen. De overige leden, collega's uit de sector en journalisten worden van harte uitgenodigd om het event te volgen via de livestream. Registratie hiervoor kan via de Fleuroselect website.

Organisatie: Fleuroselect