Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Uw planner voor het hele jaar

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

Leren van andere practices om slimmer samen te werken aan innovaties

30/06/2021 10:00 u  | Online


Hoe versterken we als samenwerkend netwerk het innovatie-ecosysteem van het Innovatiepact en van Greenport West-Holland? Wat kunnen we leren van andere innovatienetwerken, zoals Brainport in Eindhoven? Daarover verzorgen we op 30 juni a.s. van 10.00 - 11.30 uur een inspirerende online workshop met onder meer een presentatie door professor Isabelle Reymen van de TU/e. Zij is gespecialiseerd in ecosystemen en samenwerking in complexe innovatievraagstukken.

Daarnaast geven Elke den Ouden en Rianne Valkenburg (Lighthouse TU/e) een presentatie over de eerste inzichten uit het onderzoek naar het functioneren van het Greenport West-Holland Innovatie Ecosysteem en wat er verbeterd zou kunnen worden om de ambities te realiseren.

Na deze presentaties is er ruimte om actief mee te denken hoe we het ecosysteem van Greenport West-Holland en Innovatiepact kunnen versterken.

Deelnemen
U kunt deelnemen door u vooraf aan te melden. U krijgt dan tijdig de juiste link toegestuurd om online deel te nemen. Mocht u zich al hebben aangemeld, dan kunt u dit bericht als niet verzonden beschouwen.

Organisatie: Greenport West-Holland