Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Uw planner voor het hele jaar

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

Landbouwvakdagen West-Nederland

25/08/2021 12:00 u - 27/08/2021  | Middenbeemster


Dé vakbeurs voor de gehele agrarische sector op 25, 26 en 27 augustus 2021 in Middenbeemster.
De Landbouwvakdagen komen ook in 2021 weer naar West-Nederland en zal wederom plaatsvinden bij Maatschap Helder in Middenbeemster.
Wij van CNO-EXPO krijgen regelmatig te horen dat er geen ‘echte’ agrarische vakbeurs meer was in West-Nederland, wij proberen hier dan ook zo goed mogelijk gehoor aan te geven door een vakbeurs neer te zetten voor iedereen binnen de veehouderij, mechanisatie, melktechniek en akkerbouw

Organisator Johan Wolters van CNO-Expo: ”er zijn voldoende mogelijkheden voor demonstraties zoals o.a. voederwinning, trekker testritten, voerdemonstratie- en aanschuifdemo’s.”

Landbouwvakbeurs voor: mechanisatie, veehouderij, akkerbouw en melktechniek biedt niet alleen noviteiten maar bruist ook van activiteiten en demonstraties. Drie dagen lang zijn de Landbouwvakdagen hét trefpunt voor ondernemende melkveehouders, akkerbouwers en agrariërs met een gemengd bedrijf en bosbouw. Alle informatie is tijdens de vakbeurs voorhanden welke bezoekers direct in hun bedrijf kunnen toepassen. Deze vakbeurs is dé perfecte gelegenheid om live ontmoetingen om te zetten in direct zaken doen.

Locatie: Maatschap Helder, Hobrederweg 41, Middenbeemster

Organisatie: CNO-Expo