Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Uw planner voor het hele jaar

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

Webinar: De kippen zien ze vliegen

18/05/2021 13:30 u  | Online


Poultry Expertise Centre en Amusca B.V. nodigen u graag uit voor het webinar “De kippen zien ze vliegen’’ Het webinar is op 18 mei a.s. vanaf 13.30 uur. Het programma is als volgt:

  • Annemieke Schakelaar gaat in gesprek met Didi Dorrestijn, wethouder economische zaken van de gemeente Barneveld, Eltjo Bethlehem, businessmanager van Poultry Expertise Centre en Ann Espeel, trainer Aeres Training Centre International over het belang van innovatie in de agrosector wereldwijd en speciaal de rol hierin van het Insect Experience Centre.
  • Hierna volgt een presentatie van de huisvlieglarven kwekerij door Walter Jansen, directeur Amusca B.V. en pionier op het gebied van insectenkweek.
  • De meest actuele wetenschappelijke ontwikkelingen in de insectenkweek worden bediscussieerd met Leo Beukeboom, Groningen Institute for Evolutionary Life Sciences Teun Veldkamp, Wageningen Livestock Research en Laura Star, lector precisievoeding en duurzame pluimveehouderij Aeres Hogeschool Dronten, Schothorst Feed Research.
  • Peter Koelewijn, directeur Rondeel schetst de ambities van Rondeel voor de invulling van het voeren van insecten in de praktijk.

Gedurende het webinar is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Uw feedback en suggesties voor doorontwikkeling van de innovaties stellen we zeer op prijs.

Klik hier om u aan te melden.

Organisatie: Poultry Expertise Centre en Amusca B.V.