Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Ontwerp uw dag

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

CSR-symposium : webinar!

01/06/2021 14:00 u  | Online


Klimaatverandering, de energietransitie, de noodzaak om de dalende trend aan biodiversiteitsverlies te keren, 1 miljoen extra woningen, de stikstofcrisis... het zijn slechts enkele van de opgaven die binnen de beperkte landoppervlakte van Nederland moeten worden opgelost.

Nederland staat voor de uitdaging om de ruimtelijke inrichting en het landgebruik opnieuw in balans te krijgen. Hoe gaan we dat doen en wat betekent dit voor de landbouw? Welke oplossingen kan de landbouw bieden? Gaat hierdoor de landbouw sterk van karakter veranderen en zo ja, hoe? Wat betekent het voor het verdienvermogen van boeren en welke rol kan en wil Agrifirm hierin spelen?

Deze vragen staan centraal in ons CSR-webinar 'De strijd om de ruimte in Nederland en de rol van de boer' waarvoor wij u van harte uitnodigen. Het webinar vindt plaats op dinsdag 1 juni 2021, van 14:00 tot 15:30 uur. We kijken uit naar een bijeenkomst met interessante sprekers en veel ruimte voor interactie met u allen. Met bijdragen van onder andere:

  • Tim van Hattum (WUR, Studie Nederland in 2120)
  • Sjaak van der Tak (voorzitter LTO)
  • Dick Hordijk (CEO Agrifirm)
  • Ruud Tijssens (Director Cooperative Affairs Agrifirm)

Registreer u nu en mis het niet!

Organisatie: Agrifirm