Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Uw planner voor het hele jaar

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

De Monitor Live - De Gezonde Stad

29/04/2021  | Online


De Gezonde Stad start met De Monitor Live en nodigt iedere keer een geweldige gast uit die de impact maakt op het gebied van duurzaamheid in Amsterdam. Deze keer: het thema groen met als gast Nadina Galle! In februari bracht De Gezonde Stad de Monitor van 2020 uit, een onderzoek naar de duurzaamheid van Amsterdam dat ieder jaar de kranten haalt! Met een geweldig event, De Grote Stadsquiz, speelden ruim 100 fanatieke duurzaamheidsstrijders voor geweldige prijzen en werd jouw kennis over Amsterdam op de proef gesteld! Wil jij nou nog meer te weten komen over duurzaamheid in Amsterdam en dan vooral over het thema groen?

Wees erbij op 29 april! Meld je aan via de agenda van De Gezonde Stad of deze link: www.degezondestad.org/agenda/734/de-monitor-live-thema-groen-met-nadina-galle 

De Gezonde Stad
De Gezonde Stad zet zich in voor een duurzaam en gezond Amsterdam. Tijdens de sessies van De Monitor Live vinden verdiepende Q&A sessies plaats. In deze sessies gaan ze met experts in gesprek over verschillende thema’s zoals voedsel, groen, energie, afvalvrij en schone lucht. 

Organisatie: De Gezonde Stad