Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Ontwerp uw dag

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

Webinar: het belang van hygiëne in de sierteelt

22/04/2021 16:00–17:00 u  | Online


De ziektedruk in de sierteelt neemt toe. Kwekers willen aantastingen door schimmels en bacteriën zo goed mogelijk voorkomen, want deze veroorzaken uitval en opbrengstderving van gewassen in de sierteelt. Door gebruik te maken van HortiHygienz krijgt u meer grip op de hygiëne op uw bedrijf.

Royal Brinkman organiseert een webinar op donderdag 22 april 2021 van 16.00 tot 17.00 uur. Tijdens dit webinar wordt ingegaan op de dreiging van nieuwe aantastingen, ziekten en plagen op tuinbouwbedrijven, de manier waarop deze bacteriën, schimmels en virussen uw bedrijf binnenkomen en hoe ze zich verspreiden. Uiteraard gaan we in op de praktijkervaringen en –oplossingen op verschillende kwekerijen van potplanten en snijbloemen.

In het webinar gaan een onderzoeker van WUR Glastuinbouw en specialisten van Royal Brinkman en Roam Technology in op de problematiek. Ook presenteert Royal Brinkman haar HortiHygienz aanpak, gebaseerd op de vijf pijlers: teeltwisseling, personen, materialen, waterkwaliteit en verantwoord & duurzaam. Bent u potplanten- of snijbloemenkweker of verantwoordelijk voor de hygiëne op de kwekerij? Dan bent u van harte welkom om aan dit webinar deel te nemen. Kijk voor het complete programma en voor aanmelding naar het online aanmeldingsformulier op www.royalbrinkman.nl/hygiënesierteeltwebinar

U ontvangt per e-mail een bevestiging en vlak voor aanvang van het webinar nog een link om aan het webinar deel te nemen. U kunt de presentatie zelf live volgen via uw eigen computer, tablet of mobiele telefoon. Via de chat is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Dit webinar is onderdeel van het programma ‘Let’s improve together’ van Royal Brinkman. Middels dit programma werken we samen aan het verbeteren van de tuinbouw. 

Kijk hier alvast naar een impressie van HortiHygienz in een animatievideo https://youtu.be/VJ74bmYCk9c   

Organisatie: Royal Brinkman