Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Uw planner voor het hele jaar

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

Start Orchid Inspiration Days

08/06/2021  | Diverse locaties


Nadat het evenement in 2020 geannuleerd moest worden, staan de deelnemers te popelen om dit jaar de deuren weer te openen. Orchid Inspiration Days kan op een veilige wijze, op afspraak én met afstand bezocht worden. Dit jaar voegt Inca Orchids zich ook bij het initiatief.  

Deelnemers Orchid Inspiration Days 2021 

Het zou een feestelijke vijfde editie van Orchid Inspiration Days worden, toen vorig jaar alle evenementen geannuleerd moesten worden. Dit jaar gaat het orchideeënevenement wél door. Gedurende twee weken zullen de elf deelnemers uitsluitend op afspraak klanten en eindklanten hartelijk verwelkomen op hun bedrijven. 
Tijdens deze editie mag het initiatief wederom een nieuwe deelnemer verwelkomen: Inca Orchids uit Nootdorp. Met de aanvulling van dit toonaangevende bedrijf, kan de vakgerichte klant bij in totaal elf kwekerijen in Nederland terecht voor de nieuwste variëteiten, verschillende concepten en bovenal: om veel inspiratie op te doen. De deelnemende bedrijven van 2021 zijn: Ansu Vanda, Artisan, Aphrodite Orchidee, De Hoog Orchids, GreenBalanZ, Inca Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Stolk Flora en Ter Laak Orchids.  

Een voorproefje van de Orchid Inspiration Days  

Orchid Inspiration Days inspireert! Voor iedereen die geïnteresseerd is in een voorproefje op hét orchideeënevent en op de hoogte wil blijven: op de website www.orchidinspirationdays.com en de sociale media-kanalen van Orchid Inspiration Days Facebook, LinkedIn en Instagram worden de ontwikkelingen van het evenement bijgehouden. Ook wordt hier per deelnemer vermeld hoe je op veilige wijze een afspraak kunt inplannen bij het bedrijf.  

Organisatie: Orchid Inspiration Days