Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Uw planner voor het hele jaar

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

Webinar - Gebruik van biologie tegen trips in potplanten

28/01/2021 16:00–17:00 u  | Online


In de bestrijding van ziekten en plagen in de potplantenteelt blijft de aanpak van trips de grootste uitdaging. We hebben het vaak in zijn algemeenheid over trips; echter gaat het dan veelal alleen over ‘Californische trips’. Er zijn momenteel veel meer soorten trips die het de kweker lastig maken. Maar er is goed nieuws: door de komst van nieuwe biologische bestrijders; roofmijten, roofwantsen en voermijten in combinatie met nieuwe bioverdeelsystemen, krijgen we steeds meer grip op trips.

Royal Brinkman organiseert een webinar op donderdag 28 januari 2021 van 16.00 tot 17.00 uur. Tijdens dit webinar wordt ingegaan op de verdere dreiging van het wegvallen van chemische middelen, op de soorten trips en het schadebeeld, op de biologische oplossingen en op de nieuwe gewasbeschermingstechnieken die het uniform verstrooien van biologisch materiaal mogelijk maakt. Ook komen er praktijkervaringen en -oplossingen op verschillende kwekerijen van groene en bloeiende potplanten aan bod.

Bent u potplantenkweker of verantwoordelijk voor de gewasbescherming op de potplantenkwekerij? Dan bent u van harte welkom om aan dit webinar deel te nemen. U kunt zich aanmelden via het online aanmeldingsformulier op royalbrinkman.nl/potplantenwebinar. U ontvangt per e-mail een bevestiging en vlak voor aanvang van het webinar nog een link om aan het webinar deel te nemen. U kunt de presentatie zelf live volgen via uw eigen computer, tablet of mobiele telefoon. Via de chat is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Dit webinar is onderdeel van het programma ‘Let’s improve together’ van Royal Brinkman. Middels dit programma werken we samen aan het verbeteren van de tuinbouw.

Organisatie: Royal Brinkman