Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Ontwerp uw dag

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

Innovatiedag Pioenroos 2021

03/09/2021  | Breda


Op 3 september wordt door Delphy en vakblad ‘v/d Grond’ gezamenlijk de Innovatiedag Pioenroos georganiseerd. Van Aert Flowers BV uit Breda is ons gastbedrijf voor deze dag vol demonstraties en innovatieve objecten.

Van Aert Flowers BV heeft voor deze innovatiedag met verschillende demo’s haar percelen met de teelt van Pioenen ter beschikking gesteld. De komende maanden worden vanuit Delphy diverse onderzoeksobjecten aangelegd. Op de Innovatiedag Pioenroos op 3 september zijn deze en andere innovaties in de Pioenroos te bezoeken en toegelicht  door de adviseurs en onderzoekers van Delphy.

Vaste onderdelen op deze dag zijn in ieder geval objecten ter bestrijding en voorkoming van verschillende aaltjessoorten en schimmelziekten, vochthuishouding, bemesting, QMS en (duurzame) bestrijding ziekten en plagen. Ontmoet ook de standhouders op de bedrijvenmarkt en is er de mogelijkheid om uw spuitlicentie te verlengen. Plannen voor een vervolgdag in het najaar zijn er in deze samenwerking voor mechanische onkruidbestrijding, grondbewerking, groenbemesters en bewaring pioenroos.

Locatie: Van Aert Flowers BV uit Breda

Organisatie: Delphy en vakblad v/d Grond