Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Ontwerp uw dag

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

Landbouwvakdagen West-Nederland

16/06/2021 - 18/06/2021  | Middenbeemster


CNO-Expo heeft  met Landbouwbedrijf Helder, naast de A7 in Middenbeemster een uitstekende locatie voor de Landbouwvakdagen West-Nederland, de beurs die afgelopen maart voor het eerst heeft mogen plaatsvinden. Corona gooide echter bij de eerste editie al roet in het eten; de beurs heeft slechts 2 dagen kunnen draaien. Toch heeft dit vele bedrijven er niet van weerhouden om ook aankomend jaar weer aanwezig te zijn.

Bedrijven hebben gezien en ondervonden dat dit een evenement is dat veel interesse geniet en een uitstekend toekomstperspectief heeft. Om aankomend jaar een goede en vooral veilige tweede-editie neer te kunnen zetten hebben wij besloten de beurs te verplaatsen naar een zonnigere periode: 16, 17 en 18 juni 2021. Dit besluit wordt breed gedragen; alle standhouders gingen akkoord.

Het melkveebedrijf van Landbouwbedrijf Helder biedt de beurs in deze periode unieke mogelijkheden op het gebied van demonstraties. U kunt voer- en hooibouwdemonstraties verwachten en kunnen bezoekers verschillende merken trekkers testen. Met deze ervaringen wordt het hele (boeren) gezin een grandioze dag uit bezorgd vol inspiratie, nieuwe kennis en beleving.

Nieuw deze editie is het buitenterrein compleet overdekt, waardoor elke hoek en tijd van de beurs gezellig en warm is.

OPENINGSTIJDEN.

De Landbouwvakdagen West Nederland vindt aankomend jaar plaats op 16 – 17 – 18 juni 2020 en is de meest volledige vakbeurs in West-Nederland voor: mechanisatie, akkerbouw, rundveehouderij, en melktechniek. De vakbeurs is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 21.30 uur.

Locatie: Landbouwbedrijf Helder

Organisatie: CNO-Expo