Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Uw planner voor het hele jaar

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

Webinar - De beste voorbeelden van circulaire economie

25/11/2020 13:00–15:00 u  | Online


Welke werklocatie is het beste op weg naar haar circulaire doelstellingen? En wat kunnen we leren van dé circulaire werklocaties van Nederland? Woensdag 25 november krijgt u het antwoord. Tijdens een interactief webinar wordt de Circular Economy Award 2020 uitgereikt én worden de bevindingen gedeeld uit het Praktijkprogramma Circulaire Werklocaties.

De Circular Economy Award is een jaarlijkse verkiezing van dé Nederlandse initiatieven op het gebied van de circulaire economie. Genomineerd zijn dit jaar InnoFase in Duiven, Schiphol Trade Park in Schiphol, Bedrijventerrein Laarberg in Groenlo en het Werkspoorkwartier in Utrecht. Tijdens het webinar vertellen de locaties over de geboekte resultaten en lichten ze toe hoe zij circulaire doelstellingen halen. De diverse ‘lessons learned’ zijn ook voor u interessant.  

Ook het Programma Circulaire Werklocaties levert interessante leerervaringen op. Een twaalftal werklocaties (oud én nieuw) met de ambitie om koploper te worden zijn bij deze samenwerking tussen SKBN en Akro Consult betrokken. Door een kijkje in hun keuken weet u na afloop waar de locaties tegenaan zijn gelopen en van welke goede voorbeelden u kunt leren.

Vervolgens wordt bekendgemaakt welk terrein de afgelopen jaren de meeste progressie maakte en zichzelf de winnaar van de Circular Economy Award 2020 mag noemen.

Sluit aan bij het webinar op 25 november en maak ook uw circulaire ambities waar!

Facts & Figures
Datum: 25 november 2020 (online event)
Tijd: 13.00 - 15.00 uur
Deelname: gratis

Programma: klik hier
Aanmelden: klik hier om u aan te melden

Organisatie: Elba-rec