Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Uw planner voor het hele jaar

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

Future Trends & Innovations Event, the next step in horticulture technology

01/12/2020 15:30–17:15 u  | Online


Het Future Trends & Innovations Event heeft tot doel te inspireren met de innovaties van nu, straks en later. Het online event vindt plaatst op dinsdag 1 december 2020 van 15:30 uur tot 17:15 uur. De inschrijving is geopend.

De ontwikkelingen in de greenhouse technology zijn volop in beweging. Onderzoek en ontwikkelprojecten volgen elkaar in rap tempo op. Na dit event bent u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de tuinbouwtechnologie. Diverse sprekers nemen u mee op reis naar de mogelijkheden van de techniek. Op het programma staan o.a. autonoom vliegende drones, CO2 capture, robotics, autonome kas, dataplatformen en bijvoorbeeld fiberoptische sensoren. Het volledige programma vindt u op de website van Hortivation. Hier kunt u zich ook inschrijven voor deelname.

Het “Future Trends & Innovations, the next step in horticulture technology”-event wordt u aangeboden door TNO, AVAG, GreenTech en Stichting Hortivation. Het event is interessant voor tuinbouwtoeleveranciers, technisch georiënteerde tuinbouwondernemers en adviseurs, kennisinstellingen, overheden, ICT- en sensorbedrijven van buiten de tuinbouwsector.

Organisatie: TNO, AVAG, GreenTech en Stichting Hortivation