Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Uw planner voor het hele jaar

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

TEELT & TECH – Klaar voor de Toekomst

22/10/2020 19:00–21:00 u  | Goes


Teelt én Data & Technologie, dat zijn de centrale thema's binnen de Fruit Tech Campus en haar activiteiten. Wil jij in één avond up to date gebracht worden over dé technologische ontwikkelingen in de fruitteelt? Én wil jij meer weten over de Fruit Tech Campus en de vernieuwde fruitopleidingen die hier ontwikkeld worden (o.a. mbo BBL die tevens modulair te volgen is)?

Meld je dan uiterlijk 19 oktober aan via office@fruittechcampus.nl en kom naar de bijeenkomst 'TEELT & TECH – Klaar voor de Toekomst' op donderdag 22 oktober as. in Goes

PROGRAMMA
Vanaf 19.00u          Inloop

19.30-21.00u          'TEELT & TECH – Klaar voor de Toekomst'  

Opening & Welkom

Dé technologische ontwikkelingen in de Fruitteelt: Wat is de State of Hortitech in Fruit? Wat speelt er, en wat kunnen we hiermee? door Harrij Schmeitz (Directeur Innovation Fruit Tech Campus)

Fruit Tech Campus & de Vernieuwde Fruitopleiding: waarom, hoe, wat en voor wie? door Mireille Gijsberts (Programmamanager Education Fruit Tech Campus)

21.00u                    Afsluiting
 
Locatie meeting:
Landbouwmechanisatiebedrijf Abemec Goes| Smithweg 9, 4462 HC Goes

Uiteraard is deze bijeenkomst met een maximaal aantal deelnemers volledig Corona-proof te houden. Wij  vragen van u als deelnemer alle noodzakelijke maatregelen en regels te volgen m.b.t. Corona-protocol. Bij aanmelding ontvangt u per mail een Corona-verklaring die je vooraf aan de bijeenkomst dient in te vullen, en in te leveren bij aankomst.

Organisatie: Fruit Tech Campus

Inlichtingen: office@fruittechcampus.nl