Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Uw planner voor het hele jaar

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

Ronde tafel ‘Future Farming’

19/01/2021 16:00 u 


Op dinsdag 19 januari 2021 wordt in het kader van het INTERREG-project ‘Dynamic Borders’ een evenement georganiseerd voor jonge boeren over kansen en uitdagingen in de landbouw. In een interactieve paneldiscussie over het thema ‘Future Farming’ kunnen Duitse en Nederlandse jonge boeren vanaf 16:00 uur ideeën en ervaringen uitwisselen.

Nadere informatie over registratie, deelnemers en inhoudelijke vragen volgt binnenkort. Het evenement zal plaatsvinden in strikte overeenstemming met de huidige Corona-maatregelen. 

Locatie: Wunderland Kalkar

Tijd: vanaf 16:00 uur 


OVER HET INTERREG-PROJECT “DYNAMIC BORDERS":

Agribusiness, arbeidsmarkt en toerisme zijn de speerpunten van het INTERREG-project “Dynamic Borders". De gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Goch en Weeze werken in dit project grensoverschrijdend samen. Doel van de projectpartners is om als groene alliantie, het landelijk gebied tussen Nijmegen, Venlo en het Ruhrgebied in een oost-west-as, in het bijzonder voor kleine en middelgrote bedrijven (MKB), te versterken. Het project loopt tot 2020 en wordt mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie, de Nederlandse provincies Limburg en Noord-Brabant, evenals het Ministerie van Economie, Innovatie, Digitalisering en Energie in Noordrijn-Westfalen.

Locatie: Wunderland Kalkar

Organisatie: Gemeinde Weeze

Inlichtingen: Khalid Rashid (V.i.S.d.P.)
E-mail: khalidrashidweezede