Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Ontwerp uw dag

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

HZPC organiseert Potato Days Live

04/11/2020  | Online


De Potato Days zijn een begrip in de aardappelsector, Ieder jaar wordt het evenement in november georganiseerd door diverse bedrijven, waaronder aardappelveredelaar HZPC. Ook dit jaar. Woensdag 4 november is het zo ver. Die dag vindt de Potato Days Live plaats bij HZPC's partners thuis. Het thema is Let's connect!

Potato Days

De jaarlijkse Potato Days is hét evenement van de aardappelsector. Professionals uit de aardappelketen komen uit alle hoeken van de wereld bij elkaar om de nieuwste aardappelrassen te ervaren en om te netwerken. Verbinding staat daarbij centraal.

Samenkomen in grote groepen is op dit moment natuurlijk ondenkbaar. Gelukkig biedt het digitale domein de aardappelveredelaar HZPC veel mogelijkheden om op creatieve manieren te verbinden.

Let's connect

Dit jaar wordt een bijzondere editie. Patrick Overwijk, communicatiemanager HZPC "Met Potato Days Live presenteren wij een nieuwe manier om te verbinden. Een unieke digitale aardappelbeleving voor al onze telers, klanten, partners en andere aardappe;lprofessinals en -liefhebbers. We komen samen in onze virtuele studio; praten over de laatste ontwikkelingen, verrassen onze partners met inspirerende presentaties en natuurlijk presenteren wij onze belangrijkste rassen."

Woensdag 4 november staan bezoekers van de Potato Days Live in connectie. Op het digitale evenement delen sprekers als Pedro Sousa (McDonalds) en Gerard Backx (HZPC) ervaringen over de bijzondere tijd die bedrijven doormaken door COVID-19. Ze kijken naar mogelijkheden om elkaar te ondersteunen en versterken. Ook laat HZPC haar telers en partners aan het woord hoe ze een grotere bijdrage kunnen leveren aan de wereldwijde voedselvoorziening. Onderwerpen die onder andere naar voren komen zijn: relatie met aardappels en microbiomen, samenwerking in de aardappelsector, aardappelrassen die overal kunnen groeien..

Vanaf elke plek op de wereld kunnen aardappelprofessionals deelnemen aan het evenement; er is rekening gehouden met tijdzones en het evenement wordt (na afloop) vertaald in meerdere talen. Registratie en meer informatie over het programma is te vinden op www.hzpc.com/pd20

Organisatie: HZPC

Inlichtingen: Patrick Overwijk
Telefoon: 0031630004720