Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Ontwerp uw dag

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

Workshop Leadgeneratie in Agribusiness

05/11/2020 10:30–14:45 u  | Dronten


Pro-Meeting Leadgeneratie in Agribusiness

Wij, bij Prosu, delen graag met u onze kennis over (online) marketing en leadgeneratie in de agrarische sector. Met deze kennis kunt u uw marketingacties in de laatste maanden van 2020 en daarna voortvarend oppakken. Bent u er ook bij?

De workshop

Tijdens de Pro-Meeting over leadgeneratie in de agribusiness staan wij stil hoe u van A tot Z uw campagne kunt inrichten om uiteindelijk leads te genereren en deze om te zetten in verkoop. Denk hierbij aan het vaststellen van een doel, het uitvoeren van analyses en marketing automation.

Tot slot bespreken wij iedere stap met voorbeelden uit de praktijk.

Programma

  • 10:30 uur: Ontvangst met koffie/thee
  • 11:00 uur: Start workshop
  • 12:30 uur: Lunch
  • 13:15 uur: Vervolg workshop
  • 14:45 uur: Afsluiting & borrel

Klik hier voor meer info over de workshop en hoe u zich kunt aanmelden.

Coronamaatregelen

Fysieke bijeenkomsten zijn inmiddels weer toegestaan, maar we blijven ons houden aan de maatregelen omtrent het coronavirus. Zo houden we 1,5 meter afstand, wordt de ruimte goed geventileerd en kritische plekken (zoals deurklinken, bedieningspanelen en tafels) worden zorgvuldig schoon gehouden met desinfecterend schoonmaakmiddel. Als laatste is er voldoende handzeep en papieren doekjes beschikbaar om uw handen te wassen.

Wilt u uw marketing skills ook vergroten? Meld u aan via: https://www.prosudatabasedmarketing.nl/pro-meeting-leadgeneratie-agribusiness/

Organisatie: Prosu Databased Marketing