Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Ontwerp uw dag

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

Training Facebook Advertising (basis- en of gevorderde training)

17/09/2020 - 22/09/2020  | Dronten


Pro-Meeting Facebook Advertising

Wij, bij Prosu, delen graag met u onze kennis over Facebook Advertising in de agrarische sector. Met deze kennis kunt u uw marketingacties in de laatste maanden van 2020 en daarna voortvarend oppakken. Bent u er ook bij?

Basistraining (17 september)

De Pro-Meeting is opgedeeld in een basis training en een gevorderde training. Tijdens de basistraining geven wij onder andere tips voor uw Facebook bedrijfspagina en behandelen wij de beginstappen voor het adverteren via Facebook.

Gevorderde training (22 september)

Tijdens de gevorderde training geven wij  samen met een externe spreker tips en tricks hoe u uw Facebook campagne kunt inrichten om uw doelgroep te bereiken, uw naamsbekendheid te vergroten en uiteindelijk leads te genereren. Let op: voor de gevorderde training is basiskennis vereist!

Programma

Basistraining (donderdag 17 september 2020)

  • 9:30 uur: Ontvangst met koffie/thee
  • 10.00 uur: Start training
  • 12:30 uur: Afsluiting & netwerklunch

Gevorderde training (dinsdag 22 september 2020)

  • 12:30 uur: Ontvangst met lunch
  • 13:00 uur: Start training
  • 16:00 uur: Afsluiting & netwerkborrel

Klik hier voor meer info over de trainingen en hoe u zich kunt aanmelden.

Coronamaatregelen

Fysieke bijeenkomsten zijn inmiddels weer toegestaan, maar we blijven ons houden aan de maatregelen omtrent het coronavirus. Zo houden we 1,5 meter afstand, wordt de ruimte goed geventileerd en kritische plekken (zoals deurklinken, bedieningspanelen en tafels) worden zorgvuldig schoon gehouden met desinfecterend schoonmaakmiddel. Als laatste is er voldoende handzeep en papieren doekjes beschikbaar om uw handen te wassen.

Wilt u uw marketing skills ook vergroten? Meld u aan via: https://www.prosudatabasedmarketing.nl/pro-meeting-facebook-advertising/

Organisatie: Prosu Databased Marketing