Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Uw planner voor het hele jaar

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

Voorlichtingsdag spuittechniek en waterkwaliteit

01/09/2020 10:00–16:00 u  | Dedemsvaart


Op dinsdag 1 september is er een voorlichtingsdag rond het thema spuittechniek en waterkwaliteit bij maatschap Michel in Dedemsvaart. Diverse bedrijven en organisaties geven dan informatie over onder andere driftreducerende spuittechnieken, spuitdoppen, puntemissie en subsidieregelingen met betrekking tot deze onderwerpen. Doel is bescherming van grond- en oppervlaktewater en daarmee het behoud van gewasbeschermingsmiddelen. Kortom, een interessante middag om helemaal bijgepraat te worden over dit thema.

In verband met de richtlijnen met betrekking tot Corona is aanmelding voor deze dag verplicht. Dit kan via ‘www.delphy.nl – Voorlichtingsdag spuittechniek en waterkwaliteit’. U kunt hier uw gegevens invullen en  een tijdvak kiezen (10.30-12.00u, 13.30-15.00u, 15.30-17.00u).

Verder geldt uiteraard; houdt u aan de RIVM richtlijnen (1,5m afstand, geen handen schudden en vaak uw handen wassen), volg de aanwijzingen op de locatie en blijf bij klachten thuis! We rekenen hierbij op uw gezonde verstand.

Locatie: Stegerensallee 39

Organisatie: Delphy / Waterschap Vechtstromen

Telefoon: 0610396641
E-mail: ebakkerdelphynl