Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Uw planner voor het hele jaar

Agendafilter

Zoek evenement op de trefwoorden...

Sector

in de periode:

  t/m  

Webinar Boer bij Kennis - Koolstofvastlegging

19/10/2020 19:00 u  | Online


Koolstofvastlegging in de bodem in de bodem is een actueel onderwerp. Maar hoeveel is mogelijk en waar en hoe lang duurt dit? Wat is hierover al wel bekend en wat niet? Hoe kan een agrariër financieel beloond worden? Ofwel wat kan een agrariër bereiken en hoe kunt u haar/hem daarover adviseren?

Op deze vragen gaan wij tijdens dit webinar in met filmpjes, voorbeelden en oefeningen via een interactieve website en discussie.

De cursus wordt online gegeven en duurt een vol uur. Deelname is geheel kosteloos!

Aequator Groen & Ruimte
Aequator Groen & Ruimte biedt diverse cursussen aan voor erfbetreders en agrarische adviseurs gericht op onder andere bewustwording en kennisverspreiding over bodem en bodemmanagement. Vanaf december 2019 bieden wij daarom diverse cursussen aan, die waar nodig specifieker voor uw regio of sector kunnen worden ingevuld: Bodemcursussen voor erfbetreders (pdf) . Samen met de WUR en Aeres Hogeschool verzorgen wij vanuit Aequator Groen & Ruimte de inhoud van de cursussen. Deze zijn – gezien de omstandigheden van de corona-pandemie- op afspraak ook als webinar te volgen.

De eerstvolgende cursussen vinden plaats op 28 en 29 september. Deze gaan over droogte en hoe hiermee om te gaan. Ook geven wij cursussen over het vastleggen van koolstof in de bodem op 19 oktober. Meer informatie over de cursussen kunt u vinden op https://www.aequator.nl/boer-bij-kennis/ en voor de cursus op 28 september kunt u zich aanmelden via https://www.aequator.nl/cursussen/droogte_28_sept_19u/ .

Geïnteresseerd? Mail ons op aequator@aequator.nl en wij overleggen met u om een geschikte datum te vinden.

Organisatie: Aequator Groen & Ruimte

E-mail: aequatoraequatornl