Fovorieten
Gebruikersmenu

Login Nieuwsarchief

wachtwoord vergeten?

Wij maken werk van nieuws en vacatures

AgriHolland Nieuwsarchief

Met een abonnement heeft u vrij toegang tot het complete nieuwsarchief van de websites AgriHolland.nl, FoodHolland.nl én GroeneRuimte.nl.

Het Nieuwsarchief omvat meer dan 180.000 berichten, die vanaf 1997 op onze websites zijn geplaatst. Een handig naslagwerk op internet, waarin u op trefwoorden kunt zoeken. De eerste veertien dagen is een nieuwsbericht gratis op onze website te lezen, daarna wordt het opgenomen in het nieuwsarchief. Voor het inzien van het nieuwsarchief heeft u een abonnement nodig.

U kunt kiezen uit de volgende abonnementen:

  • Jaarabonnement Nieuwsarchief (€ 50,00 excl. BTW)
  • Collectief abonnement (offerte)
  • Jaarabonnement Studenten Nieuwsarchief (€ 25,00 excl. BTW)

Persoonlijk abonnement (€ 50,00 excl. BTW):

Het abonnement geldt voor 1 persoon of 1 medewerker van een organisatie. Na aanmelding voor het abonnement kunt u de nieuwsberichten direct bekijken. De factuur van € 50,00 excl. BTW wordt per post gestuurd naar het door u opgegeven (bedrijfs)adres. Mocht u de factuur ten laste van een afdeling of kostenplaats laten gelden, dan dit graag vermelden in het veld ‘Opmerkingen’ .

Collectief abonnement (offerte):

Zijn er bij uw organisatie of afdeling meer mensen die toegang willen tot het nieuwsarchief, dan kunt u een voordelig collectief abonnement aanvragen.  De voordelen: naast de aantrekkelijke kwantumkorting is het mogelijk om toegang te geven voor de server van uw bedrijf waardoor uw medewerkers geen inlognaam en wachtwoord hoeven te gebruiken om toegang te krijgen tot ons archief. E.e.a. is afhankelijk van het aantal medewerkers. Vraagt u een vrijblijvende offerte aan via abonneeserviceagrihollandnl of via telefoonnummer 0317 467 666.

Studentenabonnement (€ 25,00 excl. BTW):

Studenten komen in aanmerking voor een jaarabonnement tegen het gereduceerde tarief van € 25,00 excl. BTW, mits zij zijn ingeschreven als student bij een erkende opleidingsinstelling en zij een kopie van hun collegekaart aan ons opsturen. Vermeld uw collegekaartnummer en opleiding in het veld ‘Opmerkingen’ bij uw aanmelding. Zodra de betaling bij ons binnen is kunt u met het wachtwoord inloggen.

Zonder correct collegekaartnummer kunnen we u geen studentenabonnement verstrekken!

Wachtwoord vergeten

Wachtwoord vergeten of liever een ander wachtwoord? Geef een nieuw op!

Vragen of Abonnement beëindigen

Heeft u vragen over het AgriHolland Nieuwsarchief of wilt u uw abonnement beëindigen, stuur dan een e-mailbericht naar abonneeserviceagrihollandnl.